lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lahjakassi

Paperilohikäärmeen puolivuotissynttärihaaste: 

Haasteen aiheena oli bingo-ruudukko josta minun rivini oli: Itsetehtykoriste, vapaa (kierrätys), sabluuna. Tästä on kyllä lähes kaikkea muutakin tuosta ruudukosta..

Eli osallistun lahjakassilla tähän haasteeseen. 


Törmäsin ensimmäistä kertaa sanaan Steampunk ja pakkohan tuo oli googlettaa. Äkkiseltään en löytänyt muuta kuin kuvia valmiista töistä ja youtube videoita. Täysin en ymmärtänyt mitä tuo tarkoittaa mutta vaikutteita yritin ottaa sieltä myös tähän kassiin. 

Koristeet on kaikki itsetehtyjä kierrätysmateriaaleista. Itseasiassa koko kassi on kierrätyspaperista jota mieheni töistä pelastaa ennenkuin menee paperinkeräykseen. 

Kukat stanssattu Sizzixin Tim Holtz stanssilla päivän lehdestä jota en muutenkaan olisi kerennyt lukea. Kukkien keskukset ovat pahvista, leimasinmusteella värjätty ja glossylla päällystetty. 


Kassin "soljet jolla kantokahvat ovat kiinni ovat tölkin klipsuja jotka maalasin matta mustalla spayllä ja kynnellä raaputin kuluneen näköiseksi. 

Tyllit ovat joskus säästämistäni riisipusseista eli vanhoja hääkoristeita nekin..  

Keskellä Cameolla leikattu kehys (muropaketista) jonka värjäsin mustaksi. Kimalteet tehty Diamond Stickles -hileellä.


Perhossabluunana (kassin sivut + muutama keskellä) on käytetty reunatarraa. 


Itse kassin kokosin kuumaliimalla. 


6 kommenttia:

 1. Hieno lahjakassi! Mieletön vintage fiilis!

  VastaaPoista
 2. Ihana fiilis kassissa kyllä on. Tykkään varsinkin klipsuideasta. Jos kiinnostaa, steampunkista saa jonkinlaisen käsityksen tästä artikkelista http://fi.wikipedia.org/wiki/Steampunk

  VastaaPoista
 3. Niin tietenkin, wikipedia! Mulla tuli jo aiemminkin mieleen nuo Hayao Miyazakin animaatiot ja Herrasmiesliiga :D Tuo valoitti jo huomattavasti. Kiitos linkistä.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea lahjakassi. Tuo olisi jo itsenään ihana lahja. Ehdoton plussa kierrätysmateriaaleista.

  VastaaPoista