perjantai 3. toukokuuta 2013

Valmistujaiskortteja:

P*skarteluhaaste # 186 - Kirkkaita värejä

Tällä kortilla mukaan haasteeseen

Heräsin aamulla siihen kun rekka-auto kävi tuomassa pihaan tilaamamme uudet kattopellit. Lapset katsoivat innoissaan kun kattopeltejä nosteltiin pihaan. Itselläni taas syvä ahdistus rinnassa kun tämä tietää ainakin viikon täystyömaata lasten kanssa miehen ollessa katolla. - Ei siis korttiaskartelua viikkoon!!! 

Siitä syvästi masentuneena menin ottamaan aamukahvit ja päivän lehden. Lehdessä oli ilmoitus ilmaisista myyntipaikoista ensi viikonloppuna erään suuremman ostoskeskuksen pihalla! -Ei ei ei ei, ei nyt kun minulla ei ole mitään myytävää!! Ja juuri kun tulee tuo kattoremontti?!!

Siltä seisomalta painelin vinttiin ja täällä sitä on vietetty tänään muutama tunti. Silti näyttää siltä että ensi viikonloppu myyjäisissä saa jäädä haaveeksi. Päivän saldo: 10 korttia taitaa silti olla ennätykseni. :)  

Tässä muutama niistä: Omistan vain 2 väritettävää leimakuvaa ja väritän edelleen lasten puuväreillä :D Tuo on seuraava juttu jonka haluan oppia, nimittäin värittelemään noita jotenkin sillätavalla "oikeaoppisesti!" ja oikeilla väreillä :D Loput kortit kuvaan huomenna. Äitienpäiväkorteista tuli myös aika kivoja. 

Voitin Texun Tekeleet blogista todella kivoja juttuja, nuo strassit noissa on ollut nyt kovassa käytössä, samoin hopeiset reunatarrat ja siniset paperit. Valtavat kiitokset Teea.K: lle! Voittaminen on NIIN kivaa!! :]


3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kortteja! Ja jos saat leimakuvan noin hienosti väritettyä puuväreillä niin et tarvikkaan mitään muuta! Tsemppiä kattorempaan!!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ihanan selkeät, voimakkaat ja kirkkaat värit haasteessa.

    VastaaPoista